Tuesday, August 3, 2010

Home » » JURUKUR WIBAWA

JURUKUR WIBAWA

Assalamualaikum w.b.t....

Ada yang email tanya aku kerja kat mana (aku heran kenapa orang tak tinggal je msg kat chat box tepi tu???). Ok, tanpa kebenaran bos, aku tampal ni kat sini dan kat sinilah aku kerja.


Alamat HQ : 3600, Tingkat 2, Jalan Temenggong, 15000 Kota Bharu, Kelantan.
No. Tel       : +609-7431144
No. Faks    : +609-7431133
Email : jw_kb1@yahoo.com

Alamat Cawangan : No. 6, Tingkat Atas, Kompleks Perniagaan MDB, Jalan Aman, Kota Putra, Kg. Raja,
                               21100 Besut, Terengganu.
No. Tel & Faks : +609-6961219

Kalau ada projek nak bagi ke, nak pecah lot ke....jangan malu-malu. Bos kami tak marah pun. Silalah call nombor-nombor tu. Nanti kita boleh arrange jumpa kat mana-mana.

Oh ya, PENEGASAN DISINI.
Sebarang ketidak-sengajaan tulis, kesilapan atau lain-lain perkara yang aku tulis kat sini TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN SYARIKAT DIATAS. Semuanya adalah datang dari aku sendiri.

Ok, tata....

2 komen:

ellieo7 said...

salam..
sy shuaillie bin rosli pelajar semester 3 uitm perlis.
sy ingin bertanya tentang First Alienation of Land for surveying work.
First Alienation yang kami ingin tahu ialah tentang masalah2 dan situasi pada masa kini.
jika xkeberatan encik juga boleh bkongsi tentang masalah ini yang encik pernah tempuhi.
harap encik dapat menolong saya.
sila hantar d email saya
for_cassanddria7@yahoo.com
kerjasama encik amatlah sya hargai...

Aj4 said...

fuhh soklan. ketaq lutut nk jawab..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...