Friday, February 26, 2010

Home » » Memang nak jadi menu untuk hari ini lembu ni.....

Memang nak jadi menu untuk hari ini lembu ni.....


Maaf ye kawan-kawan,tak sempat nak update belog.Kerja tengah banyak.Sekarang ni pun tengah buat kerja survey untuk highway baru kuala krai-raub,ECER punya projek.Tak banyak pun,9 km je.Alhamdulillah....bertambah jugak la ilmu dan skill untuk aku.

Kepada kawan-kawan yang email tu terima kasih la banyak-banyak dan yang add kat Facebook pun terima kasih banyak-banyak.Sama-sama la kita tukar-tukar ilmu yang ada.

2 komen:

lkc_lai said...

9km...wah. Berapa lama boleh siap?

in28flames said...

ada lagi 4km untuk strip survey.mungkin lagi 2 minggu kut.bos "perah" saya kaw2 punya mr.lai....hahaha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...